Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Kleiner
Normaal
Groter
Raapstelen met zoete aardappel
Een kleurig voorjaarsrecept met de eerste raapstelen
Recept afdrukken
Pin recept
Porties
4
Ingrediƫnten
500
gr
zoete aardappelen*
1
el
olie
2
teentjes knoflook
geperst
2
bosjes raapstelen
grof gehakt
2
el
sojasaus
2
el
groentebouillon
200
gr
komijnkaas (in blokjes) en/of walnoten
Instructies
Snijd de zoete aardappelen in blokjes van 1,5 cm en kook ze in 15 minuten gaar. Laat ze goed uitlekken.
Was de raapstelen, snijd de worteltjes eraf en hak in grove stukken.
Verhit olie in een wok of braadpan en roerbak de knoflook. Voeg vervolgens de zoete aardappelen toe en roerbak 2 minuten.
Doe de raapstelen, sojasaus en bouillon erbij en schep het geheel om tot de raapstelen net geslonken zijn.
Tot slot schep je de kaas erdoor of de walnoten erover.
Lekker met rijst.
Notities
*in plaats van zoete aardappel, kun je ook wortel gebruiken