Ingrediënten
Method
voorbereiden:
- rooster de walnoten in de oven (175C) ong 10 minuten en laat afkoelen
- rasp de citroen, pers deze uit. Verhit het sap in een pannetje met de rozijnen. Laat ong. 5 minuten wellen, dan in het vocht afkoelen. giet de rozijnen of en bewaar het vocht
- bak de broodkruimels in een koekenpan (met plijfolie), rasp de knoflook erboven en bak even mee. voeg grof zeezout toe.
- was de kool en laat uitlekken. ris de boeren-, of palmkool van de nerf, rol of en snij fijner met een koksmes
salade samenstellen
- Doe de kool in een grote kom en giet de overgebleven citroensap erover, een scheut olijfolie en een tl zout. Masseer met je hand alles goed door.
- Voeg de overige ingredienten toe (muv het broodkruim) meng alles goed en laat even staan.
- breng over in een serveerschaal en strooi het broodkruim erover. proef of de salade op smaak is, voeg evt nog wat zout of citroensap toe