De voedselpioniers
De Voedselpioniers is een community-platform dat zich inzet voor een duurzame voedseltransitie: voor een korte(re) voedselketen met aandacht voor biodiversiteit en het actief tegengaan van klimaatverandering. Om de duurzame voedseltransitie in gang te zetten, is het belangrijk om kennis en ervaring te delen.
Ik draag bij aan de community van de Voedselpioniers door het geven van (kook)workshops en het anderszins delen van kennis. Ook als je geen lid bent van de Voedselpioniers kun je deelnemen aan activiteiten.
Agenda Voedselpioniers:
19 april: Duurzaam moestuinieren
14 mei: Dips & Spreads (keetmee)
8 juli: Van grond tot mond (keetmee)
10 augustus: Koken zonder blokjes (keetmee)
Kijk hier voor meer informatie en om je op te geven voor de workshop of als voedselpionier
Bosnodig
Iedereen heeft bosnodig! Een natuurplaats met sociale en educatieve doeleinde.
1 juni workshop fermenteren